Njihuni me 106 vjeçarin nga Sllatina e Tearcës, ai agjëron, ende kultivon tokën e del punon në tregun e Tetovës (FOTO)

Ky është Xhemali Rustemi i lindur në vitin 1916 në fshatin Malinë të Brezës së Shkupit.

Jeton në fshatin Sllatinë të Komunelës së Tearcëss. Ende pa ndalur punon fushën, pazarin në Tetovë dhe kohrat e lira del ne mal.