Ae dini sa e ka rrοgën një pilοte? Pilotja shqiptare që punοn në Dubai hαbit me shifrën që merr

Një nga avantazhet e të qënurit me profesion pilot është pagesa. Duke qenë se është një punë me shumë përgjegjësi paguhet edhe shumë mirë. Shqiptarja që punon në Dubai, Xhesina, ka ha bitur me shifrën.

“Rrogat janë shumë të larta dhe varet nëse je oficer i parë apo kapiten.Në qoftë se je kapiten në shtetet që paguhen më mirë mund të kenë një pagë plus – minus, 10 mijë euro”, u shpreh Xhesina në Wake Up.

Xhesina Xhika është vajza nga Elbasani që pret të liçensohet shumë shpejt si pilote; prej 2 vitesh e gjysmë ajo po punon si stjuardesë pa lënë pas trajnimin si pilote.