Kosovari ndërton makinën si te filmi “Mad Max”

Të pasionuarit pas veturave nuk ndalen në një vend.

Kësaj here është gazetari Milot Hasimja, sjellë veturën e vrazhdë, të mbushur plot korrozion me një qëllim të vetëm, të duket më e ashpër se kurrë më parë.

I inspiruar nga filmat dhe Youtube dhe fshati i tij Repë, Tonik Qerimi ka krijuar një automobil unik dhe pa emër.

Si do ta kishit pagëzuar ju?

Ai nuk ka shpenzuar më shumë se 500 euro material ndërsa iu janë dashur dy muaj punë.

Shiko Videon: