Ky vogëlush do të iu kënaq zemrat, ja sa bukur këndon dhe i bie çiftelisë

Është i vogël por aq bukur këndon dhe ia thotë këngës sa duket se është më i madh me moshë se sa që ka shkruan, Gazeta NewBorn.

Jo vetëm këndon bukur, por ai edhe çiftelisë i bie aq bukur sa që të kënaq zemrën.

Ai ka kënduar në një aheng dasmor bashkë me disa të tjerë, transmeto