VIDÉO : Moment i pabesueshëm kur një Luaneshë e madhe takon për herë të parë pas një kohe të gjatë burrin që e rriti si të vogël

Vidéo Kjo tregon një moment mahnitës kur një luaneshë e madhe takon për herë të parë pas një kohe të gjatë burrin që e rriti atë si një vajzë të vogël.

Chiara, e cila mori emrin e saj nga një prej roleve në filmin Mbreti Luan, u hodh në krahët e ish-pronarit të saj, me të cilin nuk ishte parë prej shumë kohësh.

Adolfo i shpëtoi jetën si foshnjë, por më vonë u transferua në Qendrën e Mirëqenies së Kafshëve. Në qendër jetojnë rreth 300 arinj të mëdhenj, gjithashtu jaguar, leopardë dhe të ngjashme…

Pneu Shikoni si dukej takimi i :