Hoxhë Ahmed Kalaja çudit me këtë deklaratë: Në mes nënës dhe gruas ja kënd duhet zgjedhur!

Në emisionin Kojshia Show u diskutua edhe për temën e ndjeshme ‘nëna apo gruaja’.

Lidhur me këtë Hoxhë Ahmed Kalaja ka zbuluar se cilën nga to duhet ta zgjedhim dhe ti japim përparsi.

Për ta kuptuar ndiqeni minutën 22:30 të emisionit!