Gruaja gjeti një vezë gjigante në fermë, nuk do të besoni se çfarë kishte brenda (Video)

Një grua kishte gjetur vezën gjigante në fermën afër shtëpisë, e cila vërtetë ishte e habitur me madhësinë që kishte dhe vendosi ta thyejë atë për të parë se çfarë qëndron brenda saj, transmeton revista Kosovarja.
Brenda saj ishin formuar dy vezë, por çudia më e madhe ishte se njëra kishte lëvozhgë e tjetra jo. Ky fenomen është vërtetë i paparë më herët, ndërsa mund ta shikoni edhe videon më poshtë.