I thotë të dashurës ta shikojë këtë video pa qarë, ajo pas 20 sekondave ia plas vajit (Video)

Personaliteti i YouTube Hunter March e ka bërë të dashurën e tij, Lex Lee, të ‘kaloj’ testin e fundit, duke e bërë atë të shikoj një nga videot më zemër thyese në botë, dhe të shoh nëse ajo mund të qëndroj pa qarë apo jo, transmeton lajmi.net.

Kjo mund të ju duket juve e lehtë nëse jeni Si march dhe nuk qani shpesh.

Mirëpo, Lee nuk kishte duruar as 20 sekonda dhe ia kishte filluar të qajë.

Edhe March, i cili e kishte parë videon edhe më herët fillon të qajë.

Kjo është video që vështirë se do shpëtoni pa qarë edhe ju, e që lajmi.net e sjell për ju.