Si u shndërrua nga i varfër në milioner, ky është sekreti! (Video)

Christopher Russel Collins ka lindur në vitin 1982 në qytetin Salt Lake, Utah.

Ai nuk e vazhdoi shkollimin pas përfundimit të gjimnazit.

Ky ka qenë dy vjeç kur babai i tij kishte vdekur. Ai kaloi të jetonte në Utah dhe Boston, derisa më në fund diplomoi në gjimnaz, në vitin 2000, transmeton lajmi.net

Kaloi çdo verë duke jetuar me gjyshen e tij. Ajo ishte shoqja e tij më e mirë dhe natyrisht, për të ishte gruaja më e mrekullueshme në të gjithë planetin.

Kur ka qenë 16 vjeç, gjyshja e tij vdiç pas një sëmundjeje me kancer.

Ai u bë alkoolist, dhe diplomoi për shkak të kujtimit ndaj gjyshes së tij.

Pas diplomimit, iu bashkua forcës policore, dhe për gjashtë vitet e ardhshme, karriera e tij u zhvillua në Cheyenne Wyoming. Në janar të vitit 2007 shkarkohet nga detyra me nder dhe më pas kishte vendosur që të hapë biznes të makinave.

Ai tha se nëse nuk ke plan nuk do të ndërtosh të ardhme.

Më poshtë do të kuptoni pjesën tjetër të historisë, që e bëri Christopher një milioner