“Sofia”: Passwordin e internetit në shtëpi e kam “Isa Mustafa”

Humoristi i njohur shqiptar, Adnan Blaku, të cilin publiku e njeh në rolin e “Sofisë”, tha me shaka se passwordin e internetit në shtëpi ia ka vendosur “Isa Mustafa”, pasi siç tha ai, me këtë emër s’mund ta vjedh askush.

Në intervistën 60 sekonda për Prive, aktori mes tjerash flet edhe për humbjen më të madhe në jetë, partneret dhe surprizën e ditëlindjes.

Ndiqni VlDEON për të kuptuar më shumë rreth tij.