Vajza Humb Vetdijen Dhe Perplaset Ne Tok, Por Kjo Eshte Mrekullia Qe Ndodh Aty..(VIDEO)

Gruaja, e cila u rrëzua përtokë pasi doli nga spitali, shpëtoi në momentin e fundit nga perplasja me makinën, momentet janë kapur në kamera e siguris.