Ujku kishte rënë në Kurthin e gjuetarëve, Por ky njeri me zemër të mirë e liron atë (Video)

Shpeshëherë shumica e gjuetarëve ne vendet e Europës përvec se dalin në gjah me armë ata edhe vendosin kurthe të ndryshme nëpër pyll me qëllim që të zënë kafshët e egra të cilat kalojnë aty pari.

Një fat shumë të keq pati edhe ky Ujk i cili ra në kurthin e gjuetarëve dhe smundi të lëvizte nga aty pasi e kishte këmbën e zënë, por për fat të mirë një djalosh e lironë atë.