Mbajtja e kafshëve shtëpiake është e natyrshme tek njerëzit, por me nje kafsh si kjo..VIDEO

Mbajtja e kafshëve shtëpiake është e natyrshme tek njerëzit. Ata janë një burim i vërtetë i dashurisë vetëmohuese, besnikërisë dhe emocioneve pozitive. Kështu, për arsye të ndryshme, macet, qentë, brejtësirat dhe peshqit shfaqen në shtëpitë e njerëzve. Megjithatë, as nuk mund ta imagjinoni se sa besnike mund të jetë një kafshë krejtësisht e egër, e pamësuar të jetojë në shtëpi, kur shpëton nga uria. Kështu e gjeti një plak nga Finlanda mikun e tij më besnik dhe të vërtetë.