Reagimi i Mbrojtjes së Afërt në rast se sulmohet Kryeministri

Drejtësia në Kosovë’ transmetoi pamje ekskluzive nga angazhimi dhe detyrat e pjesëtarëve të Njësisë së Mbrojtjes së Afërt të Policisë së Kosovës. Ky emision solli detaje se si u planifikua dhe si u realizua mbrojtja e institucioneve të Republikës së Kosovës dhe liderëve shtetërorë në ditën e shpalljes së Pavarësisë 10 vjet më parë.

Gjatë këtij emisioni, zëvendëskomandanti i kësaj Njësie, Arsim Rashica, foli rreth asaj se a veshin kryeministrat apo liderët e tjerë jelek antiplumb.“Ka raste mirëpo kjo është vetëm në raste kur kemi suIm. Në rast të suImit i kemi procedurat tona të intervenimit, i vendosim antípIumb deri sa të evakoujmë në një pikë të sigurt”, tha Rashica.

Ai ka thëne se nuk e di nëse kryeministri ka dalë në konferencë ndonjëherë i veshur me antípIumb./Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive