Shikoni Keto Jan 20 Mrekullit Shkencore Te Kuranit Qe Mahniten Shkenctaret Amerikan..(VIDEO)

Ju sjellim videon ne te cilin do te shikoni disa mrekulli shkencore.

Video quhet keshtuh 20 Mrekullit shkencore në Kuranin e Shenjtë qe u mahniten shkencëtarët e Amerikës dhe Evropës.