A është kjo shtëpia super-luksoze e Burdushit?

Ai është shfaqur shumë shpesh nëpër emisione të ndryshme me tendencën për t’i bindur njerëzit se ajo që ai thotë dhe bën është e vërtetë, shkruan Gazeta NewBorn.

Burdushi është i njohur në Kosovë si parashikues i fatit.

Përkundër faktit se shpesh është demantuar nga hoxhë e teolog të ndryshëm, ai vazhdon të bëjë punën e tij.

E njohim atë, por asnjëherë nuk kemi parë dikë nga familja e tij.

Sot keni rastin të njiheni me bashkëshorten tij, e cila në shikim të parë duket sikur të jetë motra e Burdushit.

Ndryshe nga e gjithë kjo, Burdushi është arrestuar pasi Policia ka bastisur shtëpinë e tij ku ka gjetur mjete të ndryshme përfshirë armë, para, e gjëra tjera.

Në Facebook, konkretisht në profilin e Burdushit shihet një shtëpi super-luksoze e cila nuk dihet a është e tij apo jo, por ajo që shihet del se shtëpia është tejet e bukur dhe luksoze e cila kushton mijëra euro/GazetaNewBorn/