Subhanallah/ Temperaturat në +57, bota mund të vuan edhe për buk pasi nuk ka gjasa të prodhohet gruri (VIDEO)

Miliona njerëz në Indi po vuajnë nga temperaturat e larta rekord. Nxehtësia ka ardhur në fillim të këtij viti dhe po ndikon gjithashtu në prodhimin e grurit në Indi – në një kohë kur tashmë ka shqetësime për furnizimin global. Smita Sharma raporton nga Nju Delhi.