Policia ku s’e kërkoi, por shikoni se si i ikën

Një video e pabesueshme po qarkullon në Facebook.
Aty shihet një person që kërkohet në furgon nga policët gjithandej, por nuk mund të gjendet.

Në fakt, ai është i fshehur mbi furgon.
Ndiqeni videon dhe kuptoni se si ikin personat e kërkuar nga policia.