Keq për puntorët shqiptarë në gjermani e zvicër, Ky robot pritet t’i lërë pa punë! (Video)

Që shumë kohë më parë njerëzimi është trembur nga ajo që mund të bëjnë robotët për të shkurtuar vendet e punës dhe jo vetëm. Por, si duket, frikërat e “klasës” punëtore po kthehen në realiteti ditë pas dite.
Zhvilluesit e teknologjisë së automatizimit thonë se robotika po e transformon industrinë.

Kjo pasi robotët e bëjnë punën më të sigurt dhe duke i ndihmuar kompanitë të marrin më shumë projekte dhe t’i përfundojnë ato më shpejt.