Shikojeni se çka ju thotë Vjehrrive Nusja në ditën e dasmës (PAMJE)

Nusja iu ben befasi vjehrrive ne diten e dasmes, ja cka u thot para te gjithëve
Nusja ne diten e dasmes se saj kap mikrofonin per te iu bere nje befasi prinderve dhe vjehrrive te saj, shkruan Dardania Press.
Nusja fillimit falenderon te pranishmit pastaj uron vjehrrit e saj qe kishin mbushur para dy jave 33 vjet martese, ndersa prinderit e saj po ne diten e marteses se saj mbushen 33 vjet martese.

Per me shume ndiqeni pajmet: