Këto jan 400 femrat që e bëjn më mir se Burrat, Furnizojn 35 shtete të Botës(VIDEO)

400 marangoze femra punojnë në lagjen ne fabriken e dyerve, e cila ka një vend të rëndësishëm në prodhimin e dyerve.

Nga duart e mjeshtrave femra dalin dyert e tipit të mobiljeve, të cilat kanë filluar të zëvendësojnë dyert klasike dhe qe puna e tyre ka krijuar rrjet te madh neper bot, rezultatet e keti prodhimi jan fal duarve te femrave, edhe pse esht nje pun per burra por keta gra e bejn mese miri.