Ngatërron frenin me gazin,shikoni si ka përfunduar kjo grua e zyrtarit..(video)

Një zyrtare e Ministrisë së Shëndetësisë së Tajlandës erdhi në punë dhe gjeti një vend në një garazh gjysmë të zbrazur.

Megjithëse kishte vend për të zgjedhur, ajo vendosi të zinte një vend pranë shkallëve. Në një moment ajo hu m bi kont rol lin e automjetit dhe g o d iti një pe nges ë betoni në katin e tretë të garazhit.

Fatmirësisht, makina nuk ra poshtë në rrugë dhe gruaja më vonë deklaroi se ajo vetëm kohët e fundit kishte marrë një makinë me një transmetim automatik dhe se fillimisht nuk dinte nëse të ndiqte kamerat

apo të shikonte në pasqyrat e pasme, dhe më tej ishte hutuar dhe fri k ësu ar nga sensorët e parkimit.