Njihuni Me Qytetin Luksoz Te Ndertuar Nga Hiqi Qe Tani Nuk Banon Asnje Banor Ne Te..(VIDEO)

A e dini se ekziston një kryeqytet që është ndërtuar për miliona njerëz.

Por ndodhet pothuajse krejtësisht i boshatisur? Dhe se SHBA shpenzuan 17 miliardë dollarë për një megaprojekt që nuk u përdor asnjëherë dhe mbetet plotësisht i padobishëm edhe në ditët e sotme?