Shikoni Si Kjo Nene Ua Shp.Eton Jeten Femijve Te Saj Disa Her Ne Nje Ak.Sident..(VIDEO)

Vetëm reagimi i shpejtë i nënës ua ka shp tu ar jetën dy fëmijëve të saj, dhe atë tri herë për vetëm pak sekonda.Së pari në video shohim se si i tërheq nga trotuari para një makine, e cila kishte mësyrë me tërë shpej.