Kjo maknineri eshte fantastike shiko se cfar pun bën (Video)

Çan thellë dhe kilveren dy Raste IH Quadtracs pagave dhe kompani earthmoving Gebr. Bork nga Slootdorp (N-H).
Që nga viti i kaluar, kompania ka një Quadtrac dytë 450 vijnë në operacion, përveç STX375 tashmë ekzistues i cili është parë më parë në kanalin tim.

Shtatorin e kaluar kam marrë ata të dy nga aksidenti disa hapa të njëri-tjetrit plugimi i thellë dhe leveling fushë duke përdorur dy Case IH Quadtracs 450 & 375 nga contrator Gebr.