Nusja fillon të vallëzoj me vjehrrën e saj me karroc, ky është reagimi i dhëndrrit

Mund të jetë dasma më e vecant nga gjitha ato që kemi parë deri më tani.
Në shihet derisa nusja vallëzon me burrin e saj dhe vjehrren e saj.
Ajo ka emocionuar të pranishmit.