Kjo është vajza 21 vjecare që braktisi jetën Luksoze në qytet për të qendruar në Fshat, kjo është arsye.(VIDEO)

Shumë njerëz ëndërrojnë të ikin nga qyteti dhe të jetojnë një jetë të qetë dhe të natyrshme në fshat. Megjithatë, ai nuk është në gjendje të veprojë. Rabia Demir, 21 vjeçe, me banim në Mengen, është një nga ata që zgjodhi jetën e fshatit duke kullotur delme dhe duke ju sherbyer kafsheve, shiko videon