Ky Eshte Momenti Kur Oficert E PoIicis Shp.Etojn Dy Persona Nga Makina Qe Ishte Afer Shperthimit..(VIDEO)

Dy oficerë të policisë shpetuan personat te cilet gjendeshin mrenda vetures pasi qe ishte djegur e tera. Ata me shpejtsi nxoren nga veturura dy personat te cilet ishin me disa plag por fatmirsisht kta dy oficeret shpetuan jeten e tyre. Dhe u vlersuan per shpetim jete.