Ja kush ishte spiuni më i madh shqiptar gjatë luftës, dhe kush e spiunoi Adem Jasharin (VIDEO)

Gjenerali serb tha:”Ne ishim ne dijeni ne cdo hap qe bënte komandanti i shqiptareve Adem Jashari,pasi ne kishim spiune brenda dhe për ketë arsye ne dinim gjdo gjë rreth tij se ku po shkonte e çka po bënte”
Ai gjithashtu theksoi se ne kohen e paraluftës dhe te pasluftës ishin shumë spiun shqiptare te cilët e kishin shitur veten kombin e tyre për ca mijëra euro. Ndiqni dokumentarin e plote ne vazhdim:

Dokumentar