Vetëm një në 5 veta mund të gjejnë gabimin në këtë foto – a jeni një prej tyre?

Sfidat dhe puzzles kanë qenë pjesë e jetës sime që kur isha fëmijë dhe nuk mund ta imagjinoj jetën pa to. Gjithashtu, është një formë e shkëlqyer e relaksimit dhe argëtimit, e cila është gjithashtu e mirë për trurin.
Në ditët e sotme, fëmijët preferojnë të ulen me telefonat e tyre gjatë gjithë ditës, duke u qëndruar parak ekraneve me orë të tëra, transmeton lajmi.net.

Në një shoqëri ku teknologjia kujdeset për gjithçka për ne, është e dobishme që truri të jetë aktiv me lloje të ndryshme të sfidave mendore! Unë gjithmonë ndihem pak më i qartë në mendjen time pasi kam përfunduar një lloj testi apo detyre.

Sfida e sotme
Kam gjetur këtë mister foto sot. Sipas tyre, vetëm 20 përqind, ose 1 në 5, mund të mendojnë menjëherë përgjigjen e saktë. Me fjalë të tjera, mund të jetë mjaft e vështirë, por nëse e lini trurin tuaj të punojë, unë vë bast që ju të gjeni përgjigjen!

Ju duhet të shikoni në imazhin dhe të përpiqeni të kuptoni se çfarë është e gabuar. Diçka është jashtë vendit. Pyetja është; çfarë?
Në foton më poshtë ju do të shihni një ari polar në këmbë në një ajsberg në det së bashku me disa penguinë. Çfarë është e gabuar me imazhin?

Mendoni me kujdes. Nëse keni nevojë për një ndihmë, mund t’ju them se përgjigjja kërkon disa njohuri mbi këto kafshë. Ndoshta kjo do t’ju ndihmojë?
Nëse përgjigja ende nuk është gjetur nga ju pas kësaj, ne do t’ju tregojmë zgjidhjen më poshtë!

Siç ilustron fotografia, arinjtë polarë jetojnë në Polin e Veriut, ndërsa penguinët jetojnë në Polin e Jugut. Pra, kjo situatë nuk do të ndodhte kurrë – duke qëndruar në të njëjtën akullnajë! /Lajmi.net/