Hallakaten Vëllezërit Zhutajt e “dridhin” serbinë për Ramush Haradinajn (Video)

Zhutajt e dridhin Serbine per Ramush Haradinajn.
Vëllerzerit Agaj duke kënduar në odë për Ramush Haradinaj … gjak lumjani: e degjen kete kenge dhe te rrenqethet mishi,se u kendohet njerzeve dhe patriotave.