Të gjitha rrobat e Muhamedit a.s mblidhen në një vend, shikojeni se si dukej Profeti në momentet e fundit të jetës

Njeri me i drejt dhe me i perfolur ne bot edhe ne ditet e sotme pa dyshim qe eshte i derguari i Zotit tek muslimanet pra Muhamedi a.s. Ne nje muze ne arabin saudite u mblodhen te gjitha teshat e te derguarit te Zotit dhe ato u shpalosen per publikun qe te mund ta shohin se si ishte i derguari i zotit i veshur ne momentet e fundit te jetes.. shiko pamjet me poshte