Ruan lopët dhe lëron tokat, 18-vjeçarja magjeps në konkursin e bukurisë

Vajza e një fermeri ka zbuluar transformimin e saj e pabesueshëm nga ngasja e një traktori në miss në Angli
Millie Everatt, 18 vjeç, nga Lincolnshire, është kurorëzuar Miss Lincoln 2018, dhe tani do të garojë në gjysmëfinale të konkursit kombëtar të bukurisë.

Pavarësisht nga suksesi i saj, Millie thotë se ajo është po aq e lumtur sa kur së bashku me babain e saj lëvronte tokat, kulloste bagëtitë dhe ushqentë nëntë kuaj, përcjell albeu.com
Ajo zbulon se njerëzit zakonisht janë ‘të intriguar’ kur zbulojnë se ajo është vajza e një fermeri dhe ka punuar në fermë.

“Njerëzit gjithmonë janë të intriguar kur kuptojnë se unë jam vajza e një fermeri, por për mua, është normale. Unë kam ndihmuar gjithmonë në fermë edhe kur isha më e vogël, “tha ajo.