Tabaka është një gjë e së kaluarës: Ky restorant shërben ushqim me kovë

Restorantet dhe hotelet më elitare në botë përpiqen të dalin nga konkurrenca me mënyra inovative për të shërbyer ushqim për mysafirët që mund ta përballojnë atë.

Një restorant lindi me idenë për të shërbyer ushqim deti, të konsideruar si një delikatesë, në një kovë.

Një kameriere vjen tek ju me një kovë në duar dhe derdh copa të gatuara perimesh, gaforre, butakë dhe diakonia të tjera.

Të ftuarit janë gjithmonë të mahnitur dhe të kënaqur.

Shihni se si duket shërbimi nga një kovë në klipin në tekst. /Telegrafi/