A është e mundur të zgjidhet kjo detyrë?

Një problem i matematikës ka çmendur rrjetet sociale. Një video me një detyrë në dukje të zakonshme është publikuar në kanalin YouTube MindYourDecutions.

Ju duhet të vendosni tre topa të ndryshëm në fushat e zbrazëta, dhe rezultati duhet të jetë numri 30.

Shumë janë përpjekur dhe kanë thënë se nuk është e mundur të zgjidhet kjo detyrë.

Kjo është arsyeja pse autori thotë se “kur problemi ju duket i pamundur, përpiquni të ndryshoni perspektivën tuaj”.

Nëse ende po luftoni me zgjidhjen, shikoni videon.