Vllasi: ”Isha me dy orë gjum!Në mëngjes herët më thirr në telefon Millosheviqi”

Vllasi:Atmosfera ishte jo e mirë; kushdo që fliste nga pala serbe ofendonte me fjalor që nuk duhet shqiptarët; diskutimet e kësaj natyre fitonin duartrokitje shumë e më shumë!

Millosheviqi më tha, Azem të lutetm që të përdorësh autoritetin tënd tek antarët e komitetit që të votohet kjo platformë!

Unë, unë nuk u kujtova fare dhe i tash se, kjo punë nuk bëhet, kursesi!

Në mëngjes nuk i kisha bërë as dy orë gjumë, bije telefoni, po lajmërohet Millosheviqi nga Beogradi!

Që në fillim e kuptova fjalorin e tij; kishte një fjalorë sh qetësues!

Më shumë videomateriali!