Bëjini atletet e bardha te duken si të reja me vetëm një përbërës qe gjendet ne kuzhinen tuaj

Përzieni 2 lugë sodë buke me 3 lugë uthull të bardhë molle dhe me ndihmën e një furçe të vjetër dhëmbësh fërkoni pjesët e bëra pis. Pasi të shihni që këpucët janë pastruar, me një sfungjer të njomur pastroni atletet nga soda e bukës. Mbushni një legen me ujë dhe detergjentë të lëngshëm dhe zhytni atletet. Kryesisht në këtë mënyrë lahen atletet prej lecke që mund të thahen më lehtë sesa atletet sportive.

Mix 2 tablespoons of baking soda with 3 tablespoons of apple cider vinegar and with the help of an old toothbrush rub the dirty parts. Once you see that the shoes are cleaned, with a damp sponge clean the sneakers from the baking soda. Fill a tub with water and liquid detergents and soak the sneakers. Mostly in this way wash sneakers that can be dried more easily than sports sneakers.