Njihuni me çiftin me 18 fëmijë, nënës i duhen 3 orë për të gatuar drekën

Kur Chris Hart-Spegal u takua me gruan e tij tani Desiree në tetor 2013, ai tashmë kishte tetë fëmijë dhe ajo kishte tre, dhe pasi u martuan në 2014 dhe bashkuan familjet e tyre, çifti kishte shtatë të tjerë së bashku, dhe tani familja e tyre ka 20 anëtarë.

Ndonëse thonë se u pëlqen që ka shumë, pranojnë se ka edhe anët negative, si shpenzimi i shumtë për ushqim dhe kanë edhe hallin për të mbajtur shtëpinë të rregullt.

“Është e vështirë për mua t’i mbaj gjërat të pastra dhe të organizuara”, tha Desiree për Daily Mail.

Një mëngjes tipik për një nënë 18-vjeçare që punon në një shitës makinash fillon me larjen e rrobave. Ajo vlerëson se duhet të bëjë më shumë se 10 larje në javë për të pastruar rrobat e pista të fëmijëve, para se të fillojë të përgatisë mëngjesin për fëmijët.

“Kur gatuaj për fëmijë, zakonisht më duhen nga një deri në tre orë, në varësi të asaj që po gatuaj”, shpjegoi ajo. Pasi të ketë mbaruar vakti, ajo u përgatit drekën dhe më pas duhet të kalojë orë të tëra duke pastruar.

Ajo pranoi se edhe pse ndonjëherë e ka të vështirë ta mbajë shtëpinë të rregullt, fëmijët e saj e ndihmojnë shumë. Ajo shpjegoi se ndërsa shtëpia e tyre mund të jetë ‘kaotike’ nganjëherë, ajo kujdeset të qëndrojë e organizuar dhe të kalojë kohë cilësore me secilin fëmijë.