“Mbretëresha Elizabeth II sillte avionin privat për të marrë peshk në Pogradec”, kamarieri zbulon diçka që nuk e dinim

Flamujt janë valëvitur në gjysmështizë që prej ditës së enjte në Britani, në të gjitha ndërtesat qeveritare dhe shërbimet publike, si dhe në pallate, pas shpalljes së vdekjes së Mbretëreshës …

“Mbretëresha Elizabeth II sillte avionin privat për të marrë peshk në Pogradec”, kamarieri zbulon diçka që nuk e dinim Read More