Peceta që fshiu lotët Messi në shitje, çmimi i saj mund të jetë më shumë se vlera e shtëpisë dhe makinës tënde bashkë

Lionel Messi ishte kryetema e ditëve të fundit. Pas prishjes së kontratës me Barcelonën dhe lotëve në konferencë për media edhe atyre që nuk përcjellin futboll u interesoi se ku …

Peceta që fshiu lotët Messi në shitje, çmimi i saj mund të jetë më shumë se vlera e shtëpisë dhe makinës tënde bashkë Read More