Këngëtarja maqedonase “mori bakshish” 6.000 euro për këngën “Milioner” nga një Shqiptarë? (PAMJE)

Këngëtarja popullore maqedonasja Andrijana Kostadinovska mori një bakshish prej 6.000 eurosh në një pagëzim në Shkup. Nuk dihet se cila është fytyra e personit ne videon, por padyshim këngëtarja “goditi” këngën e tij të preferuar “Milioner”.

Në një deklaratë për Libertas, ajo thotë se ishte e tronditur, por ndoshta e goditi këngën e mysafirëve, dhe siç e shihni në videon më poshtë.