Viziton shtëpinë e shoqes, studentja nga Elbasani shokohet, e pabesueshme çfarë shikon aty(Foto)

Jetesa gjatë universitetit larg shtëpisë të bën të përgjegjshëm për cdo gjë, duke nisur nga menaxhimi parave, gatimi, higjena e shtëpisë dhe rrobave. Një studente nga elbasani ka postuar tek faqja JOQ gjendjen e shtëpisë së shoqes së saj. Nga fotot duket sikur aty jetojnë djem dhe jo femra.

Kuptohet që nuk është e lehtë t’i bësh të gjitha, ndoshta vajza edhe punon edhe studion, por kjo pamje është paksa e rëndë për tu pranuar, aq më tepër kur shikon që aty banon një femër. Gjithsesi vajzat duan të tregojnë me këto foto se nuk është e lehtë të jesh studente sot.

Imagjinoni për një moment sikur kjo vajzë në të ardhmen mund të bëhej ministre e Mjedisit.