20 vjeçari investoi në kriptmonedhë: Në mëngjes u gdhi miliardier por i ndodh e papritura

Christopher Williamson, një student i infermierisë që jeton në Gjeorgji, kohët e fundit investoi disa para në një kriptomonedhë nga buxheti i tij.

Rocket Bunny, një monedhë pak e njohur në të cilën Williamson depozitoi 20 dollarë, i dha të riut t ronditjen e j etës së tij.

Williamson, i cili u zgjua në mëngjes dhe ndoqi investimin e tij përmes aplikacionit ku bleu monedhën, pa që ai fitoi rreth 1.2 trilionë dollarë brenda natës.

Me fjalë të tjera, investimi i Williamson u shumëzua me gati 60 miliardë brenda natës.

Williamson u bë personi më i pasur në botë brenda natës, megjithëse në letër.

‘Në fillim mendova se isha ende duke ëndërruar dhe e ktheva telefonin tim në vendin e tij. Pastaj e kuptova që nuk isha në ëndërr dhe mora përsëri telefonin tim dhe e kontrollova. Pastaj rashë nga krevati ‘

Sidoqoftë, gëzimi i studentit 20-vjeçar ishte jetëshkurtër.

Kur Williamson u përpoq ta zhvendosë pasurinë e tij kripto në një tjetër portofol dixhital, ai mësoi të vërtetën e h idhur.

Doli që rr itja e çmimit në fjalë ishte për shkak të një gabimi në sistem.

Në deklaratën e bërë nga kompania për këtë temë, u theksua se ky ishte një gabim i sistemit dhe u nënvizua se bilanci i Williamson do të korrigjohej.