Brenda shtëpisë së miliarderit Bill Gates

Sigurisht nuk keni menduar se njeriu më i pasur në SHBA jeton në një shtëpi tri-dhomëshe dhe me vetëm një pishinë prapa saj.
Bill Gates ka qejf që t’i shpenzojë paratë e tij në gjëra të mira dhe ai është i njohur për donacionet e shumta që ka bërë.

Sidoqoftë, kur flasim për shtëpinë e tij, themeluesi i Microsoft ka një shtëpi madhështore. Shtëpia vlerësohet të ketë çmim prej $150 milionë, një shtëpi mjaft e shtrenjtë në SHBA.
Shtëpia, që ndodhet në Medina, Washington, të lë pa fjalë.

Më poshtë mund t’i shihni disa fotografi të rralla të shtëpisë së tij luksoze: