Martohen në vendin ku u takuan 12 vite më parë, nuk do ta besoni se ku

Romanca ndodh në vendet më të papritura.

Dhe pikërisht kështu ka rezultuar për Michelle Belleau dhe Ron Peterson që u takuan në vendin e pritjes së valixheve në Aeroportin Ndërkombëtar të Cleveland Hopkins, ku u takuan për herë të parë 12 vjet më parë.

Ndaj çifti vendosi të martohej pikërisht në vendin ku u takuan 12 vite më parë, në zonën e pritjes së bagazheve.

Ata u martuan më 20 prill. Të paktën 120 persona ishin ftuar në ceremoninë që u mbajt në aeroport.

12 vite më parë shefi i kërkoi Belleau të merrte një klient në aeroport dhe ai klient ishte Peterson.

“Peterson më tha që donte të martoheshim në vendin ku u takuam për herë të parë,”-tha Belleau.

Çifti tani jeton në Los Angeles edhe deri tani e mbajtën lidhjen në distancë.