Nëse edhe ju e përdorni kondicionerin në makinë, ka diçka që duhet ta dini patjetër

Në disa vende në botë, tipike të nxehta, shumica e automjeteve përdorin kondicionerin, në shtëpi, zyrë a kudo. Edhe në makina, shumë njerëz, në rrugë të gjata apo më pak të tilla, zgjedhin kondicionerin

Me siguri, edhe juve ju ndihmon për të krijuar një gjendje më të freskët, por ka edhe një avantazh të madh – t’ju bëjë të ndiheni më rehat.

Megjithatë, specialistët kanë disa këshilla për ajrin e kondicionuar në makinë. Ai nuk i bën mirë shëndetit, than ajrin, kështu që në vend të tij, bëni diçka tjetër.

Që ai të mos bëjë dëme, mbani parasysh disa gjëra bazë dhe eliminojeni ajrin:

Rroba të lagura: Mbani një rrobë të lagur në makinë përballë ajrit në mënyrë që ta bëni atë të vijë më i freskët dhe më i pastër.

Flokët e lagur: Nëse i keni flokët e lagur, do të qetësoheni më shpejt dhe shumë më mirë. Nga kjo qetësi, do të përfitojë i gjithë trupi, shkruan Class.

Kuba akulli: Një tas i mbushur me kuba akulli poshtë makinës është një metodë që ju freskon. Ventilimi do të funksionojë si në frigorifer për shkak të akullit.

Shishe uji: Mund të merrni edhe disa shishe me ujë të ngrirë ose të ftohtë. Përdoreni atë në vend të kubave të akullit ose vendoseni në qafë nëse duhet të prisni në një bllokim trafiku për një kohë të gjatë. Kur akulli është shkrirë, ju duhet të ndiheni më të freskët.