Shpejtësia e veturës mbi 120km: Gruaja, grindet me shoqen e saj, hap derën qe të hidhet nga vetura(VIDEO)

Gruaja, e cila u grind me shoqen e saj në automjet në Urën e Dëshmorëve 15 Korriku, hapi derën dhe donte të hidhej. Ato momente u pasqyruan në kamerën e celularit.