A e keni ditur këtë gjë për Granitin e Shpk NAZI, sonte u tha për herë të parë

Granit Uka aktori i serialit shpk NAZI për herë të parë në ndonjë intervistë vjen tek Shetim Desku n’Kosovë Show.
Aktori tregon që është djalë që falë pesë vakte edhe atë që 10 vite.
Graniti tregon se është i martuar dhe ka femijë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *