E pyesin se a do të martohet përsëri, Roberti jep përgjigjen e papritur

Ndarja e Nora Istrefit dhe Robert Berishës po vazhdon të bëjë bujë të madhe në publik.

Pas ndarjes, asnjëri nga ata nuk kanë folur në intervista e në paraqitje publike. Sot, Roberti ka qenë i ftuar në një emision e në të cilin është pyetur se a do të martohet përsëri. Ai ka thënë se nuk mund të martohet dy herë pasi ende nuk është divorcuar nga Nora dhe s’e ka ndërmend ta bëjë atë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *