Martesa e dështuar e “Samirës” me futbollistin e njohur

Martesa e aktores dhe futbollistit zgjati vetëm një vit

Në serial “Kloni” paraqitet si një vajzë rebele ndaj traditave të të parëve të saj, ajo luan rolin e vajzës së Latifës dhe Muhametit.

Vajzë e cila nuk dëshiron asesi të iu bindet udhëzimeve të prindërve të saj për t`u mbuluar. Sthefany tani ka 32 vjet dhe ka pësuar ndryshime të mëdha në pamje. Ajo ka qenë e martuar me futbollistin Alexandro Pato në vitin 2009, por me 21 prill 2010 ata kanë konfirmuar ndarjen e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *